Referenties

Hallo Susan, 

We hebben heel wat aanpassingen gedaan op jouw advies. Dat adviesplan was voor ons geweldig als uitgangspunt voor onze zoektocht naar nieuwe meubels en kleuren. De definitieve indeling is anders, omdat wij andere meubels kozen, die meer passen bij onze leefstijl. We zijn echt heel blij met het resultaat tot nu toe en hebben nog vele ideetjes en plannetjes voor de toekomst liggen.

Het geheel gaat wat langzamer dan we wilden, het is wat drukker in ons leven dan eerst verwacht en de energie wat minder.

Met groet,
Ineke en MarjaHoi Susan,

Zo veel gedaan, zo veel te zien, zoveel te vertellen! Het huis is af en mooi geworden! Dat is wel aanstekelijk want ik ben daardoor begonnen om gelijk nog wat andere zaken aan te pakken hier die ook wel weer eens wat aandacht mochten hebben. Kom je snel kijken? Je zult er blij van worden :-)

Groet, Peter 

Hoi Susan,

Door allerlei drukte hebben we helaas nog geen tijd kunnen stoppen in ons huis.
Je had helemaal gelijk toen je vertelde dat het vaak wat langer duurt.
Wij zijn er in de tussentijd wel al een stuk beter uit wat voor meubels we willen kopen want met jou "guideline" bij de hand gaat het kiezen een stuk makkelijker.
Ik laat het je weten als we beginnen, maar dat zou best pas eens in de lente kunnen zijn!
Groet,
RobbertHallo Susan,

Wat een mooie kleuren heb je geadviseerd!
De wanden hebben we allemaal gedaan en het is al onwijs opgeknapt. We zijn heel blij.
Er moet nog genoeg gebeuren, maar we zijn leuk bezig. We hebben de eettafel anders gezet, andere stoelen en een bankje.
Boekenkast is weg. Heel veel foto's opgeruimd.
We zijn nu al blij met je adviezen.

Ik hou je op de hoogte!

Groeten van Wendy Jansen


Hoi Susan,

De banken zijn gearriveerd en vandaag hebben we naar een ander vloerkleed gekeken. Hij ligt op proef bij ons :-) Wij zijn super blij met het resultaat van jouw adviezen.
Onze vrienden waren zeer aangenaam verrast door de metamorfose die bij ons heeft plaatsgevonden. Wij hadden niets verteld...
Je bent van harte uitgenodigd om bij ons te komen kijken. We horen wel wanneer het jou uitkomt om het resultaat met eigen ogen te aanschouwen. 

Groetjes Rita

Hoi Susan,
Nogmaals bedankt voor het maken van ons interieurplan. Ook Eduard was enthousiast. We waren het er beiden over eens dat het plan 6 gaat worden, dus de keuken in de aanbouw. Gisteren zijn wij alvast even bij een keukenbedrijf langs geweest en hebben daar de keuken in 3d kunnen zien. Het wordt vast geweldig, maar het zal nog wel even duren voor we kunnen beginnen. Als het klaar is, dan laten we het weten en ben je natuurlijk welkom om foto's te maken.
Groetjes,
Carla

Dag Susan,
Je mag ons vermelden als referentie. Er zullen nog wel wat nuanceringen worden aangebracht bij de kinderkamers. Zoals verwacht vond Tom de donkere icm witte kleuren mooi, maar de rozijnkleur wordt nog een discussiepuntje. De gezamenlijke ruimte (chill) vonden zij prima. De kleuren van Resi's kamer wil ze nog in het echt zien, ze was nog niet overtuigd. De kleuren van onze badkamer zijn prima en het toilet ook. Inmiddels hebben we de granitotegel opgehaald en deze is goed te combineren met de Buff kleur en de bruine tegel.
Het resultaat zul je over een paar maanden zien. Hetzij per foto's of anders ben je welkom om nog een keer langs te komen om zelf foto's te maken.

Hartelijke groet,
Rosita en Henk
Beste Susan,
De wall papers zijn Top! De schilder is nu alles aan het afwerken. De hal moet nog rode strepen krijgen en de gang moet nog worden afgewerkt. De schilder is begonnen met het fijne glitter. Je moet goed kijken en dan zie je het, dat is prima. Het kantoor is nagenoeg klaar, er moeten alleen nog deuren en de vensterbank in. De meubels staan er nu allemaal, ik ben heeeel erg tevreden over de adviezen de je hebt gegeven, het ziet er nu al helemaal top uit! Het enige wat we nog moeten doen is het gordijn in de proefkamer. Je moet maar snel een keer komen kijken!

Met vriendelijke groet,
Noord Holland Catering
Henk Jonkman 

Hai Susan,
We zijn al heel ver gekomen en ook erg blij met de resultaten tot nu toe. Het is nog niet helemaal af (lampen plafond, shutters en kast kamer (hoewel antieke kast eigenlijk ook heel mooi staat, alleen mijn wederhelft is het hier niet helemaal mee eens....vloerkleed hebben we sinds twee weken). Wilde sowiezo al binnenkort wat foto's sturen, maar liefst zonder kerstboom...deze is nu weg. Maar als je in de buurt bent en foto's wilt maken, ben je natuurlijk heel erg welkom. Wij zijn ook heel heel erg nieuwsgierig naar wat jij ervan vind (hopelijk slagen we cum laude....)

Groeten,
Nancy 
Beste Susan,
De praktijk is nog niet helemaal af. Grotendeels wel en het is erg mooi geworden. Mensen zijn allemaal erg enthousiast. Zowel mensen waar je het een beetje van verwacht als ook mensen waarbij je een meer traditionele smaak verwacht.
Ik heb zelf ook nog een paar iconen gevonden en ben aan het kijken of ik die misschien ergens als muursticker kan laten maken, dat lijkt me ook handig.
Groet,
Lydie
Hoi Susan,
Hier zijn enkele foto's van de tussenstand van onze verbouwing. Het grote werk is geheel gereed, muren en plafond zijn gestuct en geschilderd. We hebben je kleuradvies geheel overgenomen: "dutch pink" op de rechter muur en "powder blue" op de linker. Ik moet zeggen dat toen het kleurenschema nog het moodboard stond, er heel wat wenkbrauwen opgetrokken zijn, "zou je dat wel doen?". Maar nu het op de muren zit ziet het er erg mooi uit en is iedereen enthousiast. Het zijn kleuren die goed uitkomen op muurformaat. Nu komt de volgende stap: de kleur van het interieur.
We hebben de hoekbank Gelderland 6511 op het oog. Die komt tegen de 'powder blue'-muur. Een grijstint (antraciet) vinden wij een serieuze optie. Hoe kijk jij daar tegen aan?
Groeten,
Familie De Boer

Hoi Susan,
Vind net je kleurenplan in de bus. He-le-maal super!!!
Prachtige kleuren! We gaan er iets moois van maken, en ik zal zorgen voor voor/na foto's voor op je site.
Groetjes, Indra

Hoi Susan,
We zijn al enthousiast begonnen met verf en behang kopen en meubels kijken. Heel erg bedankt voor je hulp!
Groeten Nancy

Beste Susan,
Bedankt voor je ontwerp voor onze nieuwe woonkamer. Het ziet er goed uit. Ik vind de kleuren voor de muren erg mooi. Ze hebben een rustige en chique uitstraling. De groentinten vind ik ook verrassend en ik vind het ook een leuk idee om twee verschillende tinten te nemen op een wand. We gaan ermee aan de slag, terzijnertijd zullen we je het eindresultaat graag laten zien!
Groeten,
Mary en Patrick


Hoi Susan,
Ik wilde je vertellen dat ik erg tevreden ben met het eindresultaat en ook vrienden en kennissen zijn onder de indruk. Gevoel van ruimte, orde en de verschillende kleuren combineren goed.
De volgende projecten staan al weer op stapel; deze week wordt er een offerte uitgebracht voor vernieuwen en betegelen van mijn toilet. Verder wil ik houten tegels en plantenbakken op mijn balkon om dat wat op te fleuren. En zo blijf je bezig !
Groetjes, Marc Wagemans

Hoi Susan,
Ik moest even wennen aan de kleuren maar vind het nu prachtig. En het ronde raam dat ik zelf erg mooi vind en graag wilde benadrukken valt door de nieuwe kleur nu extra goed op, bijna al mijn vrienden die langskwamen hebben gevraagd of ik soms een nieuw raam heb! Kortom, ik ben super blij met mijn nieuwe huis. De meubels, de kleuren, de verlichting, het is echt een geheel geworden. Bedankt voor al je hulp!
Groetjes,
Pascal van Maanen


Hoi Susan,
Je hebt erg mooie meubels en verlichting uitgezocht, helemaal de stijl die wij zelf ook in gedachten hadden! Ook over de gordijnen en stoffenkeuzes zijn we erg tevreden. En als we de kleuren zelf hadden moeten bepalen was alles waarschijnlijk gewoon wit geworden. Dan is het zo toch wel heel wat anders, echt verrassend! We kunnen niet wachten om te gaan verhuizen!
Groet,
Jan-Jaap en Kathelijn


Hallo Susan,
Bedankt voor je advies, de indelingen spreken ons erg aan en ook de kleuren e.d. vinden we heel mooi en verrassend. We moeten nog even wachten voor we kunnen beginnen maar we kunnen ons nu in ieder geval nog meer verheugen op ons nieuwe huis straks!
Groeten,
Han en Monique

Hallo Susan,
Wij genieten erg van ons, compleet nieuwe, interieur, vooral het lichtplan is een schot in de roos. Het is 's avonds erg gezellig zitten nu. Ook het hele kleurenpalet is prachtig, we krijgen er regelmatig leuke reacties op! Nogmaals bedankt voor al je hulp.
Met vriendelijke groet,
Joop en Ans van Beek


Hoi Susan,
Gisteren is de bulk binnengekomen en het was nog een heel werk om de
Artifort kast naar boven te krijgen, maar gelukkig wel zonder schade
gelukt. De twee Palau salontafeltjes moeten nog komen maar voor de rest is alles er.
Het is echt een make-over en ik ben er erg tevreden mee; veel rood maar
toch telkens in een andere kleur nuance waardoor het niet te
opdringerig wordt maar wel "gezellig warm" aanvoelt.
Ook de bruin/grijs geverfde eetkamer tafel past goed en daar had ik
eerst echt wel m'n twijfels over.
Als alles compleet (en opgeruimd) is, ben je van harte welkom het
resultaat te aanschouwen !
Groetjes,
Marc


Hallo Susan,

Nogmaals bedankt voor het advies. Wij zijn druk met de ideeen bezig en worden steeds enthousiaster! We gaan waarschijnlijk wel op zoek naar een retro-behang in onze slaapkamer ipv de bruine wand.
Groeten, Ruben en Tanja

Beste Susan,

Vandaag al onze meubels gehad, wij vinden het helemaal TOP, je hebt het geweldig gedaan.

Groetjes,
Therese en Henk


Hey Susan,

Mijn huis bevalt erg goed na de metamorfose- het is prettig thuiskomen nu. Ik heb er al veel lof mee geoogst.
(en dan moet ik bekennen dat ik de creativiteit bij jou heb ingekocht... ;-)
De strepen op de muur vond ik in het plan erg gewaagd maar ben toch blij dat ik het zo heb uitgewerkt.
Het ziet er erg leuk uit en ik ben er nu erg enthousiast over.

Met vriendelijke groet, Michiel

Hoi Susan,
We zijn sinds gisteren verhuisd naar ons nieuwe huis en willen je in ieder geval melden dat je keuzes in kleur, stoffering, verlichting en meubels tot nu toe heel veel lof oogst. We zijn er ook erg tevreden over. We zijn nog in afwachting van de grote zwevende kast (van de vrachtwagen geduveld), het vloerkleed (lange productietijd) en de meubels voor de erker (geld is op, wacht op dertiende maand/eindejaarsuitkering). Zodra e.e.a. binnen is zal ik wat mooie foto’s sturen.
Groet, Susan Zarakoviti

Hoi Susan,
Hoe gaat het ermee? Met ons goed. We genieten volop van ons mooie interieur. Ik mail je even om je te informeren over de stand van zaken. We zijn je niet vergeten hoor. We zijn zo goed als klaar, al een tijdje. Alleen voor boven de bank hebben we nog niets gevonden. Je moet maar even laten weten of je het ondanks dat toch leuk vindt om een keer langs te komen voor het maken van foto's. Ons kennende hebben we morgen namelijk ook niet direct iets voor boven de bank. We horen het wel!
Groetjes Dorien en Robin Koele

Hallo Susan,
Wat een goed idee om na enige tijd je klanten te vragen hoe de
veranderingen bevallen.
Nou, wij genieten volop van onze slaapkamer, serre en bijkeuken:
De zijden gordijnen in de slaapkamer zijn nog net zo mooi als in het begin,
dus niet verschoten waar ik stiekem een beetje bang voor was. De
verlichting bevalt prima. Ook was het een rigoureus (we zagen er wel
tegenop) maar uitstekend idee om de vaste kast te verwijderen. Het is nu een
zeer royale en opgeruimde ruimte geworden omdat de kleding nu in de
"kastenkamer" opgeruimd wordt.
In de serre ga je nu makkelijker zitten omdat je dan zo lekker "buiten" zit,
terwijl je toch het contact met de kamer houdt.
De kast en bureau in de bijkeuken bevallen uitstekend, alle rommelige
apparaten zijn uit het zicht, en toch praktisch bij de hand. Door de kleur-
en materiaalkeuze wordt het ook weer een geheel met de kamer.
Het lijkt zo makkelijk maar we waren zelf toch echt niet op de ideeen
gekomen. Je hebt ons weten te overtuigen, kortom wij zijn zeer tevreden over
je adviezen!
Met vriendelijke groet,
Albert en Marian

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? neem dan contact met mij op!

Klik hier
Website laten maken door Modual.